Takaisin

Case K-Plussa

Särkänniemi tarjoaa loistavat puitteet erilaisten yksityispäivien pitämiseen.

K-ryhmän asiakastilaisuus tarjosi uusia elämyksiä

Kesko järjesti Särkänniemessä K-ryhmän Parhaiden asiakkaiden asiakastilaisuuden 4.8.2018. Kolme tuntia kestänyt tapahtuma oli asiakkaille maksuton ja sen aikana koko huvipuisto kaikkine laitteineen ja aktiviteetteineen oli vain K-ryhmän asiakkaiden käytössä. Jo toista kertaa Särkänniemessä järjestetty tapahtuma on saanut asiakkailta loistavaa palautetta.

– K-Plussa palkitsee asiakkaita monin eri tavoin. Pyrimme valitsemaan sellaisia tapoja palkita asiakkaita, mitkä puhuttelisivat mahdollisimman monia ja olisivat mahdollisimman monen saatavilla. Tämä on yksi erittäin loistava tapa palkita asiakkaita, kertoo Keskon K-Digital -yksikössä avainasiakkuuspäällikkönä työskentelevä Mia Eklund.

Särkänniemi on K-Plussan yhteistyökumppani. Vastaava asiakastilaisuus järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2017, jolloin se sai asiakkailta erittäin hyvää palautetta. Tänäkin vuonna asiakkaat ilmoittautuivat mukaan suurella innolla, ja huvipuisto oli aurinkoisena lauantaina täynnä lapsiperheitä sekä pariskuntia.

– Saimme viime vuonna paljon palautetta lapsiperheiltä. Sieltä voisi poimia sellaisen ihanan ja koskettavan palautteen, jossa eräs perhe kertoi, ettei heillä olisi ilman asiakastilaisuutta ollut mahdollisuutta osallistua tällaiseen huvituspäivään, Eklund iloitsee.

– Tällainen huvipuistopäivä sopii erittäin hyvin parhaiden asiakkaidemme profiiliin, Eklund toteaa.

 

Laadukas tapahtuma on Eklundin mukaan aina pitkä ja aikaa vievä prosessi, joka sitoo paljon resursseja. Särkänniemen huvipuiston valmis yksityispuisto-konsepti saa häneltä kiitosta. Tarkat ohjeet, aikataulut sekä nimetyt yhteyshenkilöt ovat valmiina. Tämä tekee tapahtuman järjestämisestä helppoa.

– Moni muukin on toteuttanut vastaavan asiakastilaisuuden hyvällä menestyksellä, kuten mekin viime vuonna. Sen perusteella rohkaistuimme järjestämään vastaavan tapahtuman tänä vuonna uudelleen, Eklund sanoo.

– Särkänniemeläisten kanssa on todella helppo tehdä yhteistyötä. Olemme saman henkisiä ja voimme luottaa toistemme lupauksiin. Aikataulut pitävät ja saamme heidät todella helposti kiinni. Kokonaisuus on kaikin puolin oikein helppo sekä budjettikiitollinen, Eklund summaa.

Salossa asuvat Maarit Tähtinen ja hänen tyttärensä Sini osallistuivat Särkänniemen huvipuistossa järjestettyyn K-ryhmän asiakastilaisuuteen. Asiakkaille ilmaisen päivän aikana äiti ja tytär testasivat erilaisia huvilaitteita ja vierailivat muun muassa Koiramäessä.

Päivän aikana Maarit ja Sini vierailivat muun muassa Koiramäen eläinpuistossa katsomassa puistosta löytyviä kotieläimiä sekä Koiramäen hahmoja.

 

Ajatus Särkänniemeen lähtemisestä sai alkunsa K-ryhmältä tulleesta sähköpostista. Maarit tarttui tilaisuuteen ja ilmoitti itsensä ja Sinin mukaan kolmen tunnin mittaiseen tapahtumaan. Käytännön järjestelyt toimivat hänen mukaansa hyvin.

– Muutama päivä sitten tuli vielä sähköposti, missä oli tietoa kaikista tapahtuman tarjouksista. Sisään tullessa riitti, että näytti K-Plussa -korttia ja se oli sillä selvä. Kaikki on toiminut todella hienosti, Maarit kiittelee päivän alussa.

– Otimme Sinille jo rannekkeen, että saamme jatkaa sitten koko päivän, Maarit kertoo.

Koiramäen lisäksi Sini ja Maarit vierailivat myös esimerkiksi Akvaariossa ja Näsinneulassa. Lisäksi he aikoivat testata tietysti myös erilaisia laitteita. Yksi odotetuimmista oli Tukkijoki.

Myös Pertti Holma, hänen vaimonsa sekä perheen nuorimmat pojat lähtivät Kauhajoelta viettämään kesäpäivää K-ryhmän asiakastilaisuuteen Särkänniemen huvipuistoon. Mukana oli myös perheen pojan Sakun kaveri Jasper Happonen.

Vaikka puisto olikin täynnä, sujui päivä Pertin ja Jasperin mukaan oikein hienosti.

 

Pertin mukaan Särkänniemeen on Kauhajoelta helppo saapua, eikä ajoaikaa kerry kuin parisen tuntia. Päivän aikana Pertti ja pojat kiersivät monissa eri laitteissa. Erityisiksi suosikeiksi nousivat kaikki vauhdikkaat laitteet, kuten esimerkiksi Tornado, jossa ajettiin useampi kierros. Myös uudet laitteet käytiin tietysti testaamassa.

– Laitteiden kanssa ei ollut mitään probleemaa. Ei tarvinnut hirveästi jonottaa. Kun keli vielä on tällainen, niin sehän kruunaa kaiken, Pertti sanoo ja viittaa kohti aurinkoista ja lähes pilvetöntä taivasta. – Tämä on hyvä paikka, Jasper kiteyttää.

– Tänne on jo monta vuotta kuljettu. Ikinä ei olla huonolla mielellä tultu eikä huonolla mielellä lähdetty, Pertti toteaa.

Kysy lisää myynnistämme!

Särkänniemi tarjoaa loistavat puitteet hyvin monenlaisten tilaisuuksien, järjestämiseen. Rakennamme paketin toiveidesi mukaan: meillä järjestetät niin korkean kuin matalankin profiilin tilaisuudet niin kymmenelle kuin kymmenelletuhannellekin hengelle. Ota yhteyttä myyntiimme, niin aloitetaan tilaisuutenne suunnittelu yhdessä.

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava