Takaisin

Black Friday

Katso Särkänniemen Black Friday -tarjoukset!

Black Friday -tarjoukset 29.11.–2.12.2019

Maailmalta tunnettua Black Friday -ostojuhlaa vietetään jälleen Särkänniemessä! Tartu hurjan hauskoihin tarjouksiimme ja varmista edulliset liput ensi kesälle ja Koiramäen jouluun. Tarjoukset ovat voimassa vain Särkänniemen verkkokaupassa pidennetyn Black Friday -viikonlopun ajan perjantaista maanantaihin 29.11.–2.12.2019.

Lahjaranneke 29,90 € (norm. 50 €)

Tuote ei ole enää saatavilla.

Huvipuistoelämys on loistava aineeton joululahja hänelle, jolla on jo kaikkea! Lahjaranneke sisältää kesän 2020 Särkänniemi-rannekkeen (yli 120 cm) tarjoushintaan 29,90 € (norm. 47 €) ja kaupan päälle yhden pelisetelin (arvo 3 €). Anna ranneke lahjaksi läheiselle tai paketoi joulun paras lahja itsellesi!

Särkänniemi-rannekkeella lahjansaaja huvittelee Särkänniemen huvilaitteissa (pituus- ja turvallisuusrajoitukset huomioiden) sekä elämyskohteissa (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni) yhden vapaasti valittavan päivän ajan kesäkaudella 1.5.–5.9.2020. Pelisetelillä lahjansaaja saa yhden pelikerran Särkänniemen huvipuistopeleillä (ei Narunveto).

Lahjaranneke on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa 16.12.2019 asti. Käsittelymaksu 2 €/tilaus lisätään kaikkiin verkkokauppatilauksiin (tilattavien tuotteiden lukumäärästä riippumatta). Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemessä ilmaiseksi.

Huom! Tarjousrannekkeen voi ostaa myös alle 120-senttiselle. Ranneke vaihdetaan kesällä huvipuiston lipunmyynnissä oikean kokoiseen. Kannattaa pitää tilausvahvistus mukana ja tuoda ranneke lipunmyyntiin ranteeseen kiinnittämättömänä, niin vaihto käy helpoiten. Rannekkeen vaihtoa pienempään ei hyvitetä rahallisesti.

Sarjalippu: 4 kpl Särkänniemi-ranneke 99,90 € (norm. 188 €)

Tuote ei ole enää saatavilla.

Joukossa hauskuus tiivistyy! Osta nyt sarjalippu Särkänniemeen ja säästä. Voit käyttää kaikki rannekkeet itse tai jakaa ne sukulaisten ja ystävien kanssa.

Sarjalippu sisältää 4 kpl Särkänniemi-rannekkeita (yli 120 cm, norm. 47 €/kpl) huvipuiston kesäkaudelle 2020. Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn Särkänniemen huvilaitteisiin (pituus- ja turvallisuusrajoitukset huomioiden) sekä elämyskohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni). Rannekkeet ovat käytettävissä kesäkauden 1.5.–5.9.2020 aikana.

Käsittelymaksu 2 €/tilaus lisätään kaikkiin verkkokauppatilauksiin (tilattavien tuotteiden lukumäärästä riippumatta). Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemessä ilmaiseksi.

Huom! Tarjousrannekkeen voi ostaa myös alle 120-senttiselle. Ranneke vaihdetaan kesällä huvipuiston lipunmyynnissä oikean kokoiseen. Kannattaa pitää tilausvahvistus mukana ja tuoda ranneke lipunmyyntiin ranteeseen kiinnittämättömänä, niin vaihto käy helpoiten. Rannekkeen vaihtoa pienempään ei hyvitetä rahallisesti.

Sarjalippu: 4 kpl Koiramäen joululippu 39,90 € (norm. 67, 60 €)

Tuote ei ole enää saatavilla.

Osta sarjalippu Koiramäen jouluun ja säästä! Voit käyttää kaikki liput itse tai jakaa ne sukulaisten ja ystävien kanssa.

Koiramäen joululippu (norm. 16,90 €/kpl) oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Koiramäen eläinpuistoon joulutapahtuman aikaan. Koiramäen joululipulla pääset mm. tekemään jouluisia askarteluja, leikkimään Koiramäellä, koristelemaan pipareita ja tapaamaan joulupukin ja satumaatilan eläinystävät.

Koiramäen joululipun voi käyttää minä tahansa Koiramäen joulun aukiolopäivänä 30.11.–28.12.2019 välisenä aikana. Tarkista tapahtuman aukioloajat täältä.

Käsittelymaksu 2 €/tilaus lisätään kaikkiin verkkokauppatilauksiin (tilattavien tuotteiden lukumäärästä riippumatta). Alle 3-vuotiaat huvittelevat Koiramäen joulussa ilmaiseksi.

Postin lakon vaikutukset Black Friday -toimituksiin

Koiramäen joulun liput vain noudolla

Postin lakko on päättynyt, mutta toimituksissa voi olla viivettä joulukuussa. Tämän vuoksi kaikilla verkkokaupasta ostetuilla Koiramäen joulun lipputuotteilla on poikkeuksellisesti toimitustapana vain nouto Särkänniemestä tapahtuman loppuun 28.12.2019 asti. Nouda Koiramäen joulun liput kätevästi Koiramäen portilta tai Näsinneulan aulainfosta verkkokaupan tilausvahvistusta näyttämällä saapuessasi tapahtumaan. Tarkista Koiramäen joulun aukiolopäivät täältä.

Kesän 2020 rannekkeet noudolla tai postituksella

Ensi kesälle tilatut rannekkeet voit noutaa verkkokaupan tilausvahvistusta näyttämällä Näsinneulan aulainfosta, jotta saat ne varmasti pakettiin jouluksi. Voit myös valita toimitustavaksi postituksen. Huomioithan kuitenkin, että postin toimituksissa voi lakon seurauksena olla viivettä joulukuussa.

Jos et pääse noutamaan rannekkeita ennen joulua eikä posti tavoita sinua ajoissa, voit tulostaa tästä lahjansaajalle erillisenä pdf:nä joulukortin, johon voit kirjoittaa annetun lahjan, taitella sen kortiksi ja pistää pakettiin tiedoksi ensi kesänä odottavasta huvipuistopäivästä. Huomioithan, että tulostettava joulukortti ei toimi varsinaisena lipputuotteena Särkänniemessä, eikä sitä vastaan voi noutaa rannekkeita Näsinneulan aulainfosta.

Edellinen Seuraava