Takaisin

Avoimet työpaikat

Haluatko tehdä työtä huvin vuoksi? Särkänniemi palkkaa tänäkin vuonna satoja kesätyöntekijöitä. Täytä siis hakemus, tule haastatteluihin ja varmista paikkasi mukavassa joukossa!

Haluatko tehdä työtä huvin vuoksi?

Särkänniemi palkkaa tänäkin vuonna satoja kesätyöntekijöitä palvelemaan satojatuhansia mukavia asiakkaitamme. Särkänniemen kesä on legendaarinen, myös työntekijöille. Monet koko elämän kestävät ystävyyssuhteet solmitaan täällä.

Kesäksi tarvitsemme huipputyyppejä palvelemaan mukavia asiakkaitamme erilaisissa tehtävissä ympäri Särkänniemeä ja varmistamaan asiakkaidemme turvallisuuden, viihtymisen ja tyytyväisyyden kaikissa tilanteissa koko huvittelupäivän ajan.

Tule siis haastatteluihin ja varmista paikkasi mukavassa joukossa!

Edellytämme hakijoilta

•  Vähintään 18 vuoden ikää

•  Mahdollisuutta olla työssä huhtikuun lopusta alkaen. Huhtikuun lopussa järjestetään koulutuksia, joihin osallistuminen on välttämätöntä, jotta voi aloittaa työt. Lisäksi osana koulutuksia järjestetään myös muita perehdytyspäiviä. Särkänniemen Elämyspuiston kesäkausi ajoittuu huhtikuun lopusta syyskuun alkuun. Palkkaamme reippaita sesonkityöntekijöitä myös lyhempiin työsuhteisiin (noin juhannuksesta elokuun loppuun).

•  Kykyä ja halua palvella kaikkia asiakkaitamme iloisesti

•  Kykyä työskennellä kiireessä ja paineen alla

•  Yhteistyökykyä

•  Ahkeruutta ja joustavuutta

•  Vastuuntuntoa

Arvostamme työntekijöitä valitessamme

•  Oma-aloitteisuutta

  Kykyä palvella lapsia

•  Kielitaitoa; englanti, ruotsi ja venäjä

•  Mahdollista aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä

  Ympäristömyönteisyyttä

Tarjoamme sinulle

•  Pitkän ja varman kesätyösuhteen

•  Runsaasti koulutusta, josta sinulle on hyötyä myös jatkossa

  Laajalti arvostetun työkokemuksen

•  Paljon hauskaa ja haastavaa asiakaspalvelutyötä

•  Mukavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat ilmainen huvittelu Särkänniemen laitteissa ja kohteissa vapaa-aikana, vapaaliput Särkänniemeen, merkittävät alennukset Särkänniemen rannekkeista, ravintoloista, kahviloista, kioskeista ja myymälöistä sekä maksuttomat sisäänpääsyt ja rannekkeet moniin muihin Suomen huvipuistoihin ja matkailukohteisiin.

  Mahtavan työyhteisön ja työkaverit

Työajat ja palkkaus

Särkänniemen kesäkausi ajoittuu aikavälille 1.5.–8.9.2018. Huvipuisto on avoinna joka päivä 10.5.–26.8.2018välisenä aikana.

Särkänniemen kesätyöntekijät työskentelevät huvipuiston aukioloaikoina. Lisäksi eri työpisteissä on päivää valmistelevia ja päivän päätteeksi tehtäviä töitä. Työpäivän pituus vaihteleekin työtehtävien ja sesongin mukaan. Työtuntien määrä kolmen viikon jaksossa on sesongin aikana keskimäärin 60–100 tuntia. Huvipuistokauden alussa ja lopussa, kun huvipuisto on avoinna vain viikonloppuisin tai typistettyjen aukioloaikojen mukaan, työtuntien määrä on usein pienempi.

Särkänniemessä noudatetaan Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta.  Nykyisen työehtosopimuksen sopimuskausi on 1.2.2017–31.1.2018.

Palkkaus

Palkkajaksot ovat 1.–15.päivä ja 16. – kuukauden viimeinen päivä. Palkka maksetaan 7 arkipäivän kuluessa palkkajakson päättymisestä. Työsuhteen päätyttyä maksettava loppupalkka ja vuosilomalain mukaiset lomakorvaukset maksetaan viimeisen tilin yhteydessä normaalina palkanmaksupäivänä.

Palkka muodostuu tuntipalkasta ja työaikaan liittyvistä lisistä. Tuntipalkka vaihtelee tehtävän (palkkaryhmät) ja työkokemuksen mukaan. Työkokemukseksi huomioidaan työskentely Särkänniemessä.

Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimuksen mukainen palkkataulukko

(Sopimuskausi on 1.2.2017–31.1.2018.)

0–6 kk

6–12 kk

yli 1 v.

yli 2 v.

yli 5 v.

yli 10 v.

 A-ryhmä

7,24

7,95

8,89

9,22

9,53

9,86

 B-ryhmä

8,26

9,03

10,21

10,40

10,60

10,79

 C-ryhmä

8,83

9,88

11,17

11,42

11,65

11,88

Maksettavat lisät

•   iltatyölisä klo 18.00 jälkeen on 1,06 €/t

•   pyhäkorvaus on 100 % korotettu tuntipalkka sunnuntaisin ja arkipyhinä

Haastattelut

Haastattelemme kaikki työnhakijat, joten pääset esittelemään itsesi ja osaamisesi henkilökohtaisesti.

Haastatteluajat Särkänniemessä:

torstai 22.2.2018 klo 12–17
perjantai 23.2.2018 klo 12–17
lauantai 24.2.2018 klo 9–13

Haastattelemme kaikki, jotka ovat tulleet paikalle haastattelujen päättymisaikaan mennessä. Haastattelemme hakijat saapumisjärjestyksessä.

Ennen haastatteluun tuloa sinun on täytettävä sähköinen hakulomake. Voit täyttää hakemuksen vain yhteen tehtävään! Linkki hakulomakkeeseen on tehtävänkuvausten jälkeen.

Huom! Tarjolla on myös erillisten hakemusten perusteella haettavia tehtäviä, joihin ei haeta yhteishaastattelujen kautta ja joihin on erillinen hakulomake ja hakuaika jo ennen yhteishaastatteluja. Lue listaus hakemusten perusteella haettavista ja muista poikkeavan hakumenettelyn tehtävistä sivun lopusta (linkki).

Oletko työskennellyt Särkänniemessä jo aiemmin?

Vanhat työntekijät täyttävät saman hakulomakkeen kuin uudet hakijat. Linkki lomakkeeseen löytyy tehtävänkuvausten jälkeen. Lähetä hakemus 24.2.2018 mennessä. Täytä hakemus huolellisesti; lomakkeessa on aiemmin työskennelleille omat lisäkysymykset. Haastatteluun sinun ei tarvitse tulla, mutta mikäli haet toista tehtävää kuin missä olet aiemmin työskennellyt, saatetaan sinut kutsua haastatteluun ennen valintojen tekoa. Valinnoista ilmoitetaan viimeistään viikolla 10.

22.–24.2.2018 haastattelujen perusteella haettavat tehtävät

Voit täyttää hakemuksen vain yhteen tehtävään!

Täytä hakemuksen kaikki kohdat huolellisesti!

Hakemukseen on mahdollista ja kannattaa liittää valokuva. Valokuva auttaa haastattelijoita muistamaan sinut paremmin valintoja tehdessään.

Linkki hakemukseen löytyy tehtävänkuvausten jälkeen.

Valinnoista ilmoitamme hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään viikolla 10. Tarkista huolellisesti, että yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi ovat varmasti oikein!

Lipunmyyjä

Sinun hymysi on ensimmäinen asia, minkä asiakas kohtaa Särkänniemessä! Lipunmyyjät toimivat lipunmyyntipisteissä päälipunmyynnissä, infopisteessä ja huvipuiston alueella. Aikaisemmasta rahankäsittelykokemuksesta on hyötyä. Lipunmyyntityö vaatii tarkkuutta ja kärsivällisyyttä. Lipunmyyjänä pääset käyttämään kaikkia myynti- ja asiakaspalvelutaitojasi. Valpas lipunmyyjä ymmärtää asiakasta ja osaa tarjota jokaiselle Särkänniemen monipuolisesta tarjonnasta sopivimmat liput mukavaan Särkänniemi-päivään.

Lipunmyyntiin ja palvelutoimistoon palkataan kesäksi yhteensä n. 30 henkeä.

Myymälän myyjä

Haluatko myydä muistoja huippuhauskasta huvittelupäivästä? Särkänniemen myymälöihin haetaan myyntihenkisiä, reippaita, oma-aloitteisia ja iloisia asiakaspalvelijoita. Myyntityön lisäksi myyjät huolehtivat aamuisin saapuvien tavarakuormien purkamisesta, tuotteiden houkuttelevasta esillelaitosta sekä myymälöiden siisteydestä. Myymälän sulkeuduttua tehdään myyntipisteiden lopetustyöt ja siistitään myymälät niin, että aamulla on taas mukavaa aloittaa työt. Aktiivisen myyntiasenteen lisäksi työssä edellytetään tarkkuutta ja huolellisuutta.

Myyjiä tarvitaan kesäksi n. 15 henkilöä.

Pelimyyjä

Oletko synnynnäinen showtähti ja supliikki supermyyjä? Pelimyyjänä saat heittäytyä mukaan asiakkaiden innostukseen ja osallistua onnistumisen riemuun! Pidät esiintymisestä, puhumisesta ja uskallat ottaa kontaktia asiakkaisiin. Pelimyyjäjoukkueemme houkuttelee jokaisen vieraamme pelaamaan perinteikkäitä huvipuistopelejä, kuten narunvetoa ja pallonheittopelejä. Pelisi on stagesi!

Pelimyyjiä palkataan kesäksi n. 20 henkeä.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvojat avaavat ja sulkevat päivittäin Särkänniemen portit, vastaanottavat, auttavat ja neuvovat asiakkaitamme sekä ohjaavat liikennettä. Työ on vaihtelevaa eri puolilla puistoa ja vaatii välillä paineensietokykyä ja toisinaan pitkää pinnaa ja hyviä hermoja. Auttamisen iloa pääset kokemaan työssäsi joka ikinen päivä! Järjestyksenvalvojilla tulee olla järjestyksenvalvojakortti. Särkänniemi järjestää valituille, joilla ei ole järjestyksenvalvojakorttia, palkattoman järjestyksenvalvojakoulutuksen. Kortin kukin maksaa itse (hinta 46 €). Järjestyksenvalvontakorttia voit hyödyntää jatkossa muissakin työpaikoissa.

Järjestyksenvalvojiksi palkataan kesäksi n. 35 henkilöä.

Ajolaitteenhoitaja

Ajolaitteenhoitajiksi haetaan vastuuntuntoisia, tarkkoja ja hyvän paineensietokyvyn omistavia ihmisiä, joilta ei hymy hyydy pitkänäkään päivänä. Ajolaitteenhoitajan tulee olla vahva tiimityöskentelijä mutta pärjätä myös yksin, sillä osalla laitteista työskennellään yksin ja osalla on useampi työntekijä. Ajolaitteenhoitaja vastaa asiakkaan turvallisuudesta laitteella, joten huolellisuus ja ohjeiden noudattaminen on erittäin tärkeää. Laitteilla on turvarajat, jotka ovat laitevalmistajan määrittelemät pituusrajat. Ajolaitteenhoitaja tarkastaa aina asiakkaan pituuden ja lipun asiakkaan tullessa laitteeseen. Ajolaitteenhoitajana pääset läheiseen kontaktiin lähes kaikkien Särkänniemen vierailijoiden kanssa ja olet osana ehkä päivän odotetuinta elämystä!

Ajolaitteenhoitajia palkataan kesäksi n. 100 henkilöä.

Kioski-, kahvila-, pikaruoka- ja ravintolahenkilökunta

Ruoka- ja herkkupisteisiin haetaan toimeliaita ja tiimityöskentelystä pitäviä iloisia asiakaspalvelijoita! Tärkeänä pidämme iloista palveluasennetta ja halua oppia uusia asioita ja kehittyä yhdessä kanssamme. Rahankäsittely ja elintarvikehygienian noudattaminen vaativat erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta ja nopeasti vaihtuvat tilanteet rauhallisuutta kiireen keskellä. Ruokapisteissä tärkeä osa asiakaspalvelua on tilojen siisteys, tuotteiden turvallisuus ja herkullisuus. Ruokailu on osa asiakkaidemme huvipuistopäivää ja osa kokonaisvaltaista elämystä. Emme edellytä aiempaa kokemusta, osaan tehtävistä alan koulutus ja osaaminen katsotaan eduksi. Reipas myyntihenki ja kiinnostus tekemääsi työtä kohtaan on paras valttisi, asenne ratkaisee!

Haemme myös tarjoilijoita ja kokkeja viihtyisään perheiden herkuttelupaikkaan Maisemaravintola Välkkeeseen Näsinneulan juurelle sekä Terassiravintola Neulaseen, joka tarjoaa Ravintola Näsinneulan keittiön rennoimpia herkkuja reteästi street food -hengessä. Hakijoilta toivomme alan koulutusta ja/tai työkokemusta.

Kioski-, kahvila-, pikaruoka- ja ravintolahenkilökuntaa palkataan kesäksi n. 170 henkilöä. Kaikilta elintarviketyöntekijöiltä vaaditaan hygieniapassi sekä terveystodistus, jonka saa omalta terveysasemalta. Sinulla on oltava molemmat ennen työn aloittamista.

Hakemus kaikkiin haastateltaviin tehtäviin avoinna 29.1.–24.2.2018. Täytä hakemus

Erillisten hakemusten perusteella haettavat ja muut poikkeavan hakumenettelyn tehtävät

 

Esiintyjäksi Koiramäen eläinpuistoon

Koiramäessä esiintyjä työskentelee esimerkiksi portinvartijana, Drakkulan linnalla, maskottina tai esiintyy näytelmissä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta näyttelemisestä, pidät esiintymisestä ja uskallat ottaa kontaktia asiakkaisiin. Esityksemme sisältävät musiikkia, joten olethan valmis myös laulamaan, omalla tyylilläsi! Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä teatterialan ammattilaisten ohjauksessa ainutlaatuisessa Koiramäen ympäristössä.

Edellytämme, että olet tunnollinen, reipas, ulospäinsuuntautunut ja yhteistyökykyinen. Asiakasmyönteisyys on myös ehdoton vaatimus! Koiramäessä työskennellään eläinten parissa, joten työ ei sovellu esim. eläinpölyallergisille. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää. Kuten kaikissa Särkänniemen työtehtävissä, myös esiintyjien osalta palkkauksessa noudatetaan huvi- ja teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta. Työssä noudatetaan palkkaluokkaa B.

Töissä on voitava olla Koiramäen aukioloaikoina koko kesäkauden.

Tehtävään hakeminen edellyttää osallistumista castingiin. Järjestämme avoimen casting-tilaisuuden sunnuntaina 25.2.2018 (Särkänniemen Planetaario). Ilmoittautuminen klo 9–11, varauduthan olemaan paikalla tarvittaessa klo 16 saakka. Ilmoittaudu castingiin 23.2.2018 mennessä täyttämällä hakemus. Castingin perusteella valitsemme osan varsinaisiin työhaastatteluihin, jotka toteutetaan Särkänniemessä ti 27.2.2018. Mikäli olet työskennellyt jonain aikaisempana vuonna Koiramäen esiintyjänä, riittää, että täytät hakemuksen.

Sinulla on mahdollisuus hakea myös toista tehtävää ja tulla haastatteluihin jo 22.–24.2.2018.

Koiramäen esiintyjäksi hakevien tulee harjoitella castingiin seuraavat ennakkotehtävät:

  1. Valmista n. 1 min. mittainen monologi, jonain fantasia-/satuhahmona.
  2. Opettele seuraava dialogi. Valmistaudu olemaan sekä A tai B hahmo.

A: Kuka on pahin kilpailijanne?
B: Mitä, minullako kilpailijoita?
A: Ensi viikon Kinttupolkuralliin osallistuu…
B: Ette taida tietää, että kukaan ei pääse minua karkuun.
A: Ottaisin mielelläni teistä valokuvan.
B: Hypätkää kyytiin niin lupaan teille kunnon kuvan.

  1. Opettele vapaavalintainen laulu max 1 min, johon liität liikeilmaisua / tanssia. Laulussa riittää esimerkiksi 1 osa ja 1 kertosäe kokonaisuudeksi.

Hakemus on avoinna 19.1.-23.2.2018. Täytä hakemus

 

Edellinen Seuraava