Takaisin

Avoimet työpaikat

Haluatko tehdä työtä huvin vuoksi?

Sesonkiravintolatoiminnan operatiivinen päällikkö

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö, josta on muodostunut Suomen suurin ja monipuolisin vapaa-ajankeskus. Varmistaaksemme vahvan markkina-aseman ja positiivisen kehityksen myös tulevaisuudessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Sesonkiravintolatoiminnan operatiivista päällikköä.

Vastaat yli 20 ravintolan ja myyntipisteen operatiivisesta tehokkuudesta ja asiakastyytyväisyydestä. Johdat noin 140 henkilön ravintola- ja myyntiorganisaatiota mahdollistaen monipuolisella ravintola- ja ruokamyyntitarjonnalla asiakkaidemme viihtymisen ja elämyksellisen huvittelupäivän. Yhteistyössä johdon ja tuotekehityksen kanssa suunnittelet ja kehität ravintoloiden tulevien sesonkien toimintaa. Sesonkiaikoina johdat, organisoit ja varmistat ravintoloiden sekä myyntipisteiden tehokkaan, laadukkaan ja kannattavan päivittäisen toiminnan.

Etsimme vahvaa ravintolatoiminnan ammattilaista. Olet toiminut esim. ketju- tai pikaruokaravintolan kenttä-, ketju- tai ravintolapäällikkönä. Ymmärrät ravintolatoiminnan menestystekijät ja osaat kehittää sekä johtaa ruokaravintolatoimintaa ison organisaation esimiehenä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja nautit esimiestyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 sekä Särkänniemi Oy:n operatiivinen johtaja Tiia Ojansivu, puh. 040 517 1981.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 27.10. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-14615.

Kesätyöpaikat 2020

Särkänniemi palkkaa kesällä 2020 satoja kesätyöntekijöitä palvelemaan satojatuhansia mukavia asiakkaitamme. Särkänniemen kesä on ikimuistoinen, myös työntekijöille. Monet koko elämän kestävät ystävyyssuhteet solmitaan täällä.

Kesäksi 2020 etsimme huipputyyppejä palvelemaan huvipuiston asiakkaita erilaisissa tehtävissä ympäri Särkänniemeä ja varmistamaan asiakkaidemme turvallisuuden, viihtymisen ja tyytyväisyyden kaikissa tilanteissa koko huvittelupäivän ajan.

Edellinen Seuraava