Takaisin

Ajankohtaista: Koiramäen joulu on peruttu

Lue lisää Koiramäen joulun lippujen käytöstä ja palautuksista.

Päivitetty 3.12.2020

Koiramäen joulu on peruttu koronarajoitusten tiukentumisen myötä

Aluehallintovirasto linjasi ti 1.12.2020, että kaikki yli 10 hengen sisä- ja ulkotilaisuudet kielletään 2.–21.12.2020 koronavirusepidemiatilanteen vuoksi. Tämän vuoksi myös Koiramäen joulu perutaan kokonaan tulevilta viikonlopuilta 5.–27.12.2020. Pahoittelemme asiakkaillemme tästä aiheutuvaa harmia.

Joulun lipputuotteiden voimassaoloaikoja on pidennetty

Kaikkien Koiramäen jouluun hankittujen lippujen voimassaoloaikaa on pidennetty 30.6.2021 saakka, jotta liput hyvissä ajoin hankkineet ehtivät käyttää lippunsa viimeistään ensi kesäkaudella.

Kaikki Koiramäen joululiput, niin päiväkohtaiset kuin avoimenkin päivän liput, ovat voimassa kaikkina Koiramäen eläinpuiston aukiolopäivinä 30.6.2021 saakka. Koiramäen on tarkoitus olla avoinna päivittäin 8.5.2021 alkaen, eli valinnanvaraa vierailupäivän suhteen riittää kesäkaudella pitkälle toista kuukautta.

Ennakkoon hankitut Joulurannekkeet ovat niin ikään voimassa 30.6.2021 asti. Kesäkaudella ne vastaavat Särkänniemi-ranneketta, jolla pääsee Koiramäen, Akvaarion ja Näsinneulan lisäksi huvilaitteisiin pituusrajat huomioiden.

Jos olet ostanut ennakkoon Koiramäen joulun Glögit ja piparit -herkkusetelin, voit vaihtaa sen Särkänniemen lipunmyynnissä 4 euron arvoiseen Herkkuseteliin, joka on voimassa 30.6.2021 asti kaikissa Särkänniemen myyntipisteissä.

Jos sinulla on joululle 2020 ostettu lipputuote, sinun ei tarvitse tehdä nyt mitään. Liput ovat voimassa aina kohteiden aukioloaikoina 30.6.2021 saakka eli voit käyttää ne Särkänniemessä sinulle sopivana ajankohtana kesäkuun loppuun mennessä. Toimimalla näin autat meitä varmistamaan, että huvipuiston jälleen avautuessa pystymme edelleen tarjoamaan sinulle ja muille asiakkaillemme ensiluokkaisia elämyksiä.

Vaihto lahjakorttiin

Jos sinun ei ole mahdollista käyttää Koiramäen jouluun ostettuja lippuja ensi kesäkuun loppuun mennessä, voit halutessasi pyytää lippujen vaihtoa samanarvoiseen lahjakorttiin, joka on voimassa 12 kk vaihtopäivästä. Tee vaihtopyyntö asiakaspalautuslomakkeella alla olevien ohjeiden mukaan.

Asiakaspalautukset 31.12.2020 saakka

Jos Koiramäen joulun lippujen käyttö kesällä tai vaihtaminen lahjakorttiin ei ole mahdollista, voit halutessasi pyytää rahojen palautusta 31.12.2020 mennessä. Hakiessasi palautusta sinun tulee esittää ostoksistasi kuitti ja postittaa ostamasi tuotteet meille alta löytyvän tulostettavan lomakkeen kera. Rahapalautuksista peritään käsittelymaksu 4,50 € / tilaus. Huomioithan, että käsittelymaksua ei tule, jos lippu vaihdetaan lahjakorttiin.

Tulosta lomake Koiramäen joulun lippujen palautusta varten täältä. Postita lomake yhdessä palautettavien lippujen tai rannekkeiden ja kuitin kanssa osoitteeseen: Palvelutoimisto, Tampereen Särkänniemi Oy, 33230 Tampere.

Asiakaspalvelu

Mieltä askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@sarkanniemi.fi tai puh. 0207 130 200.

Kesän 2020 lipputuotteiden voimassaoloaikoja on pidennetty

Kaikki kesäksi 2020 hankitut, käyttämättömät rannekkeet, yksittäisliput sekä peli- ja herkkusetelit ovat voimassa ensi vuonna 30.6.2021 asti.

Kesän 2020 Kausikortit ovat poikkeuksellisesti voimassa seuraavan kesän 2021 päättäreihin asti, eli ne sisältävät huvipuiston kahden kesäkauden lisäksi talvikauden kohteiden (Akvaario ja Näsinneulan näkötorni) rajattoman käytön.

Näsinneula ja Akvaario palvelevat asiakkaita turvallisesti

Näsinneula, Akvaario sekä Näsinneulan ravintolat ovat avoinna rajoitusten mukaan. Palvelemme vastuullisesti turvallisuus ja terveys edellä. Tarkista aukioloajat.

Ravintola Näsinneula palvelee asiakkaita viranomaisohjeiden mukaisesti rajoitetulla kapasiteetilla ja aukioloajoin. Lue lisää! Näsinneulan näkötornin näköalatasanteelle otetaan kerrallaan korkeintaan 30 asiakasta. Näköalatasannetta koskevat tasanteella sijaitsevan Neula Sky Cafen vuoksi ravintolarajoitukset.

Akvaario on avoinna 10 hengelle kerrallaan.

Turvallisuusohjeet

  1. Oman perheen kesken voi huvitella huoletta, mutta muihin asiakkaisiin on pidettävä etäisyyttä. Jätäthän riittävästi väliä edelliseen jonottajaan kaikissa paikoissa, joissa jonoja syntyy, ja vältät ruuhkaisia tiloja. Kohteisiin on määritelty erikseen maksimiasiakasmäärät, joten varauduthan jonottamaan esimerkiksi Akvaarioon.
  2. Suosittelemme asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä kaikissa Särkänniemen asiakastiloissa. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  3. Näsinneula-rakennuksessa on mahdollisuus käsien pesuun ja desinfiointiin. Pesethän kädet aina kosketettuasi kasvojasi sekä ennen ja jälkeen ruokailun. Särkänniemen henkilökunta tehostaa hygieniaa esimerkiksi puhdistamalla ja desinfioimalla asiakkaiden koskemia pintoja useita kertoja päivässä. Asiakkaiden ja henkilökunnan useimmin koskemat pinnat on myös päällystetty viruksia ja bakteereja tuhoavalla valokatalyysipinnoitteella.
  4. Saavuthan Särkänniemeen vain terveenä. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain täysin terveenä.
Edellinen Seuraava