Takaisin

Särkänniemi palvelee turvallisesti

Palvelemme vastuullisesti turvallisuus ja terveys edellä.

Päivitetty 19.10.2020

Näsinneula, Akvaario sekä Näsinneulan ravintolat palvelevat asiakkaita turvallisesti

Palvelemme vastuullisesti turvallisuus ja terveys edellä. Tarkista aukioloajat. 

Turvallisuusohjeet

  1. Oman perheen kesken voi huvitella huoletta, mutta muihin asiakkaisiin on pidettävä etäisyyttä. Jätäthän riittävästi väliä edelliseen jonottajaan kaikissa paikoissa, joissa jonoja syntyy, ja vältät ruuhkaisia tiloja.
  2. Pyrimme siihen, että turvavälit on mahdollista säilyttää kaikkialla Särkänniemessä, mutta sisätiloissa jonoja pääsee joskus syntymään. Suosittelemme asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä Särkänniemen sisätiloissa. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  3. Näsinneula-rakennuksessa on mahdollisuus käsien pesuun ja desinfiointiin. Pesethän kädet aina kosketettuasi kasvojasi sekä ennen ja jälkeen ruokailun. Särkänniemen henkilökunta tehostaa hygieniaa esimerkiksi puhdistamalla ja desinfioimalla asiakkaiden koskemia pintoja useita kertoja päivässä. Asiakkaiden ja henkilökunnan useimmin koskemat pinnat on myös päällystetty viruksia ja bakteereja tuhoavalla valokatalyysipinnoitteella.
  4. Saavuthan Särkänniemeen vain terveenä ja perut varauksesi, jos kärsit lievistäkin hengitystieoireista. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain täysin terveenä.

 

Särkänniemen asiakaspalvelu

Askarruttaako jokin? Palvelemme asiakkaita sähköpostiosoitteessa asiakaspalvelu@sarkanniemi.fi ja puhelimitse 0207 130 200. 

Näin Särkänniemessä huviteltiin kesällä 2020

Kesän 2020 lipputuotteiden voimassaoloaikoja on pidennetty

Särkänniemen oli tarkoitus avautua vappuna 1.5.2020, mutta koronatilanteeseen liittyvällä viranomaismääräyksellä avaus viivästyi 13.6.2020 asti. Pidensimme huvipuiston aukioloaikoja syyskuun loppuun saakka korvataksemme alkukesän menetetyt päivät.

Haluamme tehdä lippujemme käyttämisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi, joten kaikkien kesän 2020 lipputuotteiden voimassaoloaikoja on pidennetty seuraavasti:

Rannekkeet, yksittäisliput, peli- ja herkkusetelit

Kaikki kesän 2020 rannekkeet, kertaliput sekä peli- ja herkkusetelit ovat voimassa kesäkauden 2020 lisäksi myös loppuvuoden 2020 sesongeissa (esim. Koiramäen joulu 2020) sekä ensi vuonna 30.6.2021 asti. Tarkoituksenamme on aloittaa huvipuiston kesäkausi 2021 tuttuun tapaan vappuna, joten valinnanvaraa ensi kesän huvittelupäivälle on kahden kuukauden ajan.

Kausikortit

Kaikki kesän 2020 Kausikortit ovat voimassa seuraavan kesän 2021 päättäreihin asti eli ne sisältävät huvipuiston kahden kesäkauden lisäksi talvikauden kohteiden (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) rajattoman käytön ja loppuvuoden 2020 sesongit (esim. Koiramäen joulu).

Huomioithan, että aikaisemmin ilmoittamamme mukaisesti Kausikortti ei käy lipputuotteena Särkänniemi Happy Hours K18 -tapahtumapäivään vuonna 2021 tai huvilaitteisiin kyseisenä päivänä, vaan täysi-ikäisen kausikorttilaisen tulee ostaa tälle päivälle Happy Hours -ranneke tai Särkänniemi-ranneke (yli 120 cm).

Edellinen Seuraava