Takaisin

Koiramäen joulu 2018

Liput tapahtumaan myynnissä nyt!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Tervetuloa tunnelmalliseen Koiramäen jouluun!

Koiramäen eläinpuistossakin pidetään joulun aikaan taukoa työnteosta ja rauhoitutaan nauttimaan kiireettömästä ajasta yhdessä läheisten kanssa. Tervetuloa mukaan leikkimään, laulamaan, askartelemaan ja herkuttelemaan yhdessä Koiramäen tonttujen kanssa. Koiramäen joulu vie joulun tunnelmaan, ja se onkin muodostunut tamperelaisten ja Tampereen-matkailijoiden jokavuotiseksi perinteeksi.

Käytämme verkkokaupan rannekemyynnissä dynaamista hinnoittelua. Mitä aiemmin ostat rannekkeesi, sitä edullisemmin huvittelet!

Alle 3-vuotiaat huvittelevat Koiramäen joulussa ja Särkänniemen ympärivuotisissa kohteissa ilmaiseksi.

Koiramäen joulua juhlitaan joulukuussa 2018

LA–SU 1.–2.12. klo 15–19

LA–SU 8.–9.12. klo 15–19

LA–SU 15.–16.12. klo 15–19

LA–SU 22.–23.12. klo 15–19

TO–PE 27.–28.12. klo 15–19

Katso Särkänniemen muiden kohteiden aukioloajat kalenterista.

Osta Joulurannekkeet edullisemmin ennakkoon verkosta tai valikoiduista K-ryhmän myyntipisteistä!

Kaikki Särkänniemen jouluhuvit – silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Jouluranneke – porttihinta 24,90 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 19,90 € verkkokaupasta tai Plussa-kortilla valikoiduista K-ryhmän myyntipisteistä!

Joulurannekkeella pääset kokemaan kaikki Koiramäen joulun huvit ja talvikauden kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Voit käyttää Joulurannekkeen minä tahansa Koiramäen joulun aukiolopäivänä!

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Koe Koiramäen joulun tunnelma sisäänpääsylipulla!

Koiramäen joululippu – porttihinta 16,90 €, osta lippusi nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 14,90 € verkkokaupasta!

Koiramäen joululippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Koiramäen eläinpuistoon joulutapahtuman aikaan. Koiramäen joululipulla pääset mm. tekemään jouluisia askarteluja, leikkimään Koiramäellä, koristelemaan pipareita ja tapaamaan joulupukin ja satumaatilan eläinystävät. Koiramäen joululipun voi käyttää minä tahansa Koiramäen joulun aukiolopäivänä.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Koiramäen joulussa on joulun taikaa!

Ohjelma

Koiramäessä:

15.00–15.20 Tilta vastaanottamassa vieraat Koiramäen portilla
15.30 Tonttujumppa Tassuteatterilla
16.00 Villasikojen pakettileikkihetki villasika-aitauksella
16.30 Tonttuleikkejä ja -lauluja Tassuteatterilla
17.00 Porojen ruokintahetki poroaitauksella
17.30–17.45 Jouluparaati, lähtö Patruuna von Töttermanin tallilta
18.00 Tonttujumppa Tassuteatterilla
18.30 Fire Ladyn tulishow Koiramäen portin vieressä
18.40–19.00 Tilta sanomassa heipat vieraille Koiramäen portilla

Näsinneulan rakennuksessa:

11.30 & 13.30 &15.00 Planetaarionäytös
14.00 & 16.00 Akvaarion ruokintanäytös
14.00–18.00 Maisemaravintola Välkkeessä tarjolla keittolounas

Jutulle joulupukin ja porojen kanssa

Joulupukki pitää joulunalusviikonloppuina majaa Särkänniemessä, se kun on hyvä välietappi Rovaniemen ja etelän välissä. Joulupukille pääsee kuiskimaan lahjatoiveita ja tämän kanssa pääsee kuvaan Koiramäen Prännärissä klo 1519 välisenä aikana. Pukin porot puolestaan majailevat aitauksessa Koiramäen kaupungin takana.

Koiramäessä pääset tapaamaan myös maatilan eläimiä joulunvietossa. Ruukin Patruuna Töttermanin tallissa sekä maatilanpiha-aitauksissa vierailuasi odottavat villasiat Manta ja Max, minipossut Maisa ja Pipsa, lampaat, kanit, vuohet ja aasit. Koiramäessä pääsee kokeilemaan poniratsastusta, ja minipossujen Maisan ja Pipsan leikkihetkiä pääsee seuraamaan tallissa.

Sukella joulutunnelmaan Akvaarion joulussa!

Joulurannekkeella pääset Koiramäen eläinpuiston lisäksi vierailemaan myös Särkänniemen ympärivuotisissa kohteissa. Kun pakkasen pauke pihalla yltyy, voi välillä piipahtaa astetta trooppisemmassa ilmastossa Särkänniemen Akvaariossa.

Akvaariossa tapaat jouluisissa tunnelmissa kaikki kala-, matelija- ja sammakkokaverimme Suomesta ja maailmalta. Osallistu Akvaarion tähtijahtiin ja tule seuraamaan hauskoja ruokintanäytöksiä tonttujen opastuksella. Lue lisää Akvaarion joulusta!

Jouluaskarteluja ja tonttuleikkejä

Tontut ovat avanneet pajansa Koiramäen eläinpuiston vanhoihin rakennuksiin, ja niissä pääsee itsekin askartelemaan ja puuhastelemaan jouluisasti. Askartele vaikkapa joulukortteja ja tule kuorruttamaan pipareita. Tassuteatterin lavalla tontut vetävät hauskoja tonttuleikkejä.

Koiramäestä löytyy paljon jännittäviä leikkipaikkoja. Tule Koiramäen taloon laskemaan liukumäkeä uunin luukusta ulos tai leikkimään vanhanajan puuleluilla. Maatilan tallissa pääset hoitamaan leikkihevosia ja -lehmiä. Drakkulan linna on hurjasta ulkomuodostaan huolimatta hauska leikkipaikka, jossa voi kiipeillä monessa kerroksessa ja laskea liukumäkiä. Koiramäen pihapiirin Narunvedosta voittaa joka kerralla mukavia palkintoja.

Jouluherkkuja ja jouluisia ostoksia

Kaupungin kupeessa oleva Kahvila von Guggelböö tarjoilee maistuvia joululeivonnaisia sekä suolaisia herkkuja. Istahda hetkeksi nauttimaan kuppi kuumaa tai maistamaan maukasta joulupuuroa. Sisäänpääsylipun hintaan sisältyviä vaahtokarkkeja sekä kioskissa myytävää makkaraa voi paistaa Drakkulan linnan edustalla.

Isomman nälän yllättäessä kannattaa suunnata Maisemaravintola Välkkeeseen Näsinneulan 2. kerrokseen, jossa tarjoillaan edullista mutta runsasta keittolounasta klo 1418 välisenä aikana. Keittolounaan hinta on aikuisille 6,50 € ja 36-vuotiaille lapsille 4,50 €. Alle 3-vuotiaat lapset ruokailevat Välkkeessä ilmaiseksi maksavan vanhemman kanssa.

Koiramäen vanhan ajan puodeissa on mukava tehdä ostoksia. Koiramäen kaupungin puodeista löydät helposti mieleiset lahjat ja tuliaiset. Gunnas Kirjakauppa on kirjojen ystävän paratiisi ja Tropin & Nekun Apteekki on vanhan ajan makeisten ystäville.

piparkakkutalo, Koiramäen joulu, Koiramäki, Särkänniemi

Edellinen Seuraava