Takaisin

Koiramäen joulu 2018

Liput tapahtumaan myynnissä nyt!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Tervetuloa tunnelmalliseen Koiramäen jouluun!

Koiramäen eläinpuistossakin pidetään joulun aikaan taukoa työnteosta ja rauhoitutaan nauttimaan kiireettömästä ajasta yhdessä läheisten kanssa. Tervetuloa mukaan leikkimään, laulamaan, askartelemaan ja herkuttelemaan yhdessä Koiramäen tonttujen kanssa. Koiramäen joulu vie joulun tunnelmaan, ja se onkin muodostunut tamperelaisten ja Tampereen-matkailijoiden jokavuotiseksi perinteeksi.

Koiramäen joulua juhlitaan jälleen joulukuussa 2018:

LA–SU 1.–2.12. klo 15–19

LA–SU 8.–9.12. klo 15–19

LA–SU 15.–16.12. klo 15–19

LA–SU 22.–23.12. klo 15–19

TO–PE 27.–28.12. klo 15–19

Katso Särkänniemen muiden kohteiden aukioloajat kalenterista.

Osta nyt Koiramäen joulun liput edullisemmin ennakkoon verkkokaupasta!

Päiväkohtainen Jouluranneke on selvää säästöä!

UUTUUS! Jouluranneke, päiväkohtainen – superhinta alk. 13,90 €, myynnissä vain verkkokaupassa rajoitetun ajan!

Joulurannekkeella pääset kokemaan kaikki Koiramäen joulun huvit ja talvikauden kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni).

Lippuja rajoitetusti. Ole siis nopea ja nappaa lippusi parhaaseen hintaan!

Päiväkohtainen Jouluranneke on loistava valinta sinulle, joka tiedät jo minä päivänä haluat tulla Koiramäen jouluun ja samalla säästät hinnassa! Valitse mieleisesi päivä ja tule silloin kokemaan joulun taika! Päiväkohtaisen Joulurannekkeen voi käyttää vain sille valittuna päivänä.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)). Päiväkohtainen Jouluranneke on myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa vain 30.11.2018 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää, joten kannattaa toimia nopeasti!

Kaikki Särkänniemen jouluhuvit – silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Jouluranneke – porttihinta 24,90 €, osta ranneke nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 16,90 € verkkokaupasta!

Joulurannekkeella pääset kokemaan kaikki Koiramäen joulun huvit ja talvikauden kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Voit käyttää tämän Joulurannekkeen minä tahansa Koiramäen joulun aukiolopäivänä!

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)). Jouluranneke on myynnissä tarjoushintaan 16,90 € vain rajoitetun ajan Karmivassa karnevaalissa 13.–20.10.2018 paikan päällä Näsinneulan aulainfossa sekä Särkänniemen verkkokaupassa, joten toimi nopeasti!

Koe Koiramäen joulun tunnelma sisäänpääsylipulla!

Koiramäen joululippu – porttihinta 16,90 €, osta lippusi nyt edullisemmin ennakkoon hintaan 14,90 € verkkokaupasta!

Koiramäen joululippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Koiramäen eläinpuistoon joulutapahtuman aikaan. Koiramäen joululipulla pääset mm. tekemään jouluisia askarteluja, leikkimään Koiramäellä, koristelemaan pipareita ja tapaamaan joulupukin ja satumaatilan eläinystävät. Koiramäen joululipun voi käyttää minä tahansa Koiramäen joulun aukiolopäivänä.

Huomioithan, että Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Koiramäen joulussa on joulun taikaa!

Jouluaskarteluja ja tonttuleikkejä

Tontut ovat avanneet pajansa Koiramäen eläinpuiston vanhoihin rakennuksiin, ja niissä pääsee itsekin askartelemaan ja puuhastelemaan jouluisasti. Askartele vaikkapa joulukortteja ja tule kuorruttamaan pipareita. Tassuteatterin lavalla tontut vetävät hauskoja tonttuleikkejä.

Koiramäestä löytyy paljon jännittäviä leikkipaikkoja. Tule Koiramäen taloon laskemaan liukumäkeä uunin luukusta ulos tai leikkimään vanhanajan puuleluilla. Maatilan tallissa pääset hoitamaan leikkihevosia ja -lehmiäDrakkulan linna on hurjasta ulkomuodostaan huolimatta hauska leikkipaikka, jossa voi kiipeillä monessa kerroksessa ja  laskea liukumäkiä. Koiramäen pihapiirin Narunvedosta voittaa joka kerralla mukavia palkintoja.

Jutulle Joulupukin ja porojen kanssa

Joulupukki pitää joulunalusviikonloppuina majaa Koiramäessä, se kun on hyvä välietappi Rovaniemen ja etelän välissä. Joulupukille pääsee kuiskimaan lahjatoiveita ja tämän kanssa pääsee myös valokuvaan Prännärissä. Pukin porot puolestaan majailevat aitauksessa Koiramäen kaupungin takana.

Koiramäessä pääset tapaamaan myös maatilan eläimiä joulunvietossa. Ruukin Patruuna Töttermanin tallissa sekä maatilan piha-aitauksissa vierailuasi odottavat villasiat Manta ja Max, minipossut Maisa ja Pipsa, lampaat, kanit, vuohet ja aasit. Koiramäessä pääsee kokeilemaan poniratsastusta, ja minipossujen Maisan ja Pipsan leikkihetkiä pääsee seuraamaan tallissa.

Jouluherkkuja ja jouluisia ostoksia

Kaupungin kupeessa oleva Kahvila von Guggelböö tarjoilee maistuvia joululeivonnaisia sekä suolaisia herkkuja. Istahda hetkeksi nauttimaan kuppi kuumaa tai maistamaan maukasta joulupuuroa. Tropin & Nekun Apteekin purnukoista löytyy karamelleja ja vanhanajan nekkuja. Sisäänpääsylipun hintaan sisältyviä vaahtokarkkeja sekä kioskissa myytävää makkaraa voi paistaa Drakkulan linnan edustalla.

Vanhan ajan puodeissa on mukava tehdä ostoksia. Koiramäen kaupungin puodeista löydät helposti mieleiset lahjat ja tuliaiset. Gunnas Kirjakauppa on kirjojen ystävän paratiisi ja Tropin & Nekun Apteekki on vanhan ajan makeisten ystäville.

piparkakkutalo, Koiramäen joulu, Koiramäki, Särkänniemi

Edellinen Seuraava