Takaisin

Avoimet työpaikat

Kesätyöpaikat 2019

Särkänniemi palkkaa tänäkin kesänä satoja huipputyyppejä palvelemaan huvipuiston asiakkaita erilaisissa tehtävissä ympäri Särkänniemeä ja varmistamaan asiakkaidemme turvallisuuden, viihtymisen ja tyytyväisyyden kaikissa tilanteissa koko huvittelupäivän ajan.

Lue lisää Särkänniemessä työskentelystä, työajoista ja palkkauksesta täällä.

Yhteishaku 28.1.–23.2.2019

Suurin osa kesän 2019 kesätyöpaikoista täytetään yhteishaastattelujen kautta, joten pääset esittelemään itsesi ja osaamisesi henkilökohtaisesti. Tule siis haastatteluihin ja varmista paikkasi mukavassa joukossa Särkänniemessä! Näiden tehtävien hakuaika on 28.1.–23.2.2019. Tarkista tehtävänkuvaukset ja jätä sähköinen hakemuksesi täällä.

Yhteishaastatteluajat Särkänniemessä:

torstai 21.2.2019 klo 12–17

perjantai 22.2.2019 klo 12–17

lauantai 23.2.2019 klo 9–13

 

Erillishaku: Koiramäen näyttelijät ja Ravintola Näsinneulan tarjoilijat

Osaan kesän 2019 kesätyöpaikoista haetaan erillishaun kautta. Erillishaut ovat avoinna vielä työtehtäviin Koiramäen näyttelijät (hakuaika 16.2.2019 saakka) sekä Ravintola Näsinneulan tarjoilijat (hakuaika 24.2.2019 saakka). Tarkista tehtävänkuvaukset ja jätä sähköinen hakemuksesi täällä.

 

Elämäsi kesätyö Särkänniemessä

Edellytämme kaikilta hakijoilta

 • Mahdollisuutta olla työssä huhtikuun lopusta alkaen. Huhtikuun lopussa järjestetään koulutuksia, joihin osallistuminen on välttämätöntä, jotta voi aloittaa työt. Lisäksi osana koulutuksia järjestetään myös muita perehdytyspäiviä. Särkänniemen huvipuiston kesäkausi ajoittuu huhtikuun lopusta syyskuun alkuun.
 • Suureen osaan työpaikoista edellytämme vähintään 18 vuoden ikää (kaikkiin työtehtäviin tulee ikää olla vähintään 16 vuotta)
 • Suomen kielen taitoa
 • Kykyä ja halua palvella kaikkia asiakkaitamme iloisesti
 • Kykyä työskennellä kiireessä ja paineen alla
 • Yhteistyökykyä
 • Ahkeruutta ja joustavuutta
 • Vastuuntuntoa

 

Arvostamme työntekijöitä valitessamme

 • Oma-aloitteisuutta
 • Kykyä palvella lapsia
 • Kielitaitoa. Englanti, ruotsi ja venäjä ovat tärkeimpiä kieliä, mutta arvostamme myös muiden kielien osaamista.
 • Mahdollista aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
 • Ympäristömyönteisyyttä

 

Tarjoamme sinulle

 • Pitkän ja varman kesätyösuhteen
 • Runsaasti koulutusta, josta sinulle on hyötyä myös jatkossa
 • Laajalti arvostetun työkokemuksen
 • Paljon hauskaa ja haastavaa asiakaspalvelutyötä
 • Mahtavan työyhteisön ja työkaverit
 • Mukavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat ilmainen huvittelu Särkänniemen laitteissa ja kohteissa vapaa-aikana, vapaaliput Särkänniemeen, merkittävät alennukset Särkänniemen rannekkeista, ravintoloista, kahviloista, kioskeista ja myymälöistä sekä maksuttomat sisäänpääsyt ja rannekkeet moniin muihin Suomen huvipuistoihin ja matkailukohteisiin.

 

Vastuullinen kesäduuni Särkänniemessä

Särkänniemi on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutunut vastuullisen kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle. Vastuullisen kesätyön periaatteet ovat:

Hyvä hakijakokemus

Nuorelle kesätyön hankkiminen on yksi vuoden jännittävimmistä asioista. Vastuullinen kesätyönantaja pitää hakijan ajan tasalla siitä, miten rekrytointiprosessi etenee. Myös hakijoille, joita ei valita tehtävään, ilmoitetaan asiasta asianmukaisesti.

Mielekäs työ

Kesätyön kautta nuori luo ensimmäiset konkreettiset käsityksensä työelämästä, eri aloista ja ammateista. Mielekäs kesätyö vastaa nuoren taitoja ja on sopivan haasteellista. Työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset on määritelty selvästi. Vastuullinen kesätyönantaja jättää nuorelle positiivisen kuvan työelämästä, mikä kannustaa opiskelemaan ja valmistumaan nopeammin työelämään.

Perehdytys ja ohjaaminen

Perehdyttämiseen ja ohjaamiseen nimetään vastuuhenkilö. Kesätyöläiselle kerrotaan aluksi työpaikan pelisäännöt ja käytöstavat. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla perehdyttämisellä nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Palautteen antaminen on tärkeä osa ohjausta.

Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Nuorta kohdellaan tasavertaisesti muiden työntekijöiden kanssa. Hänet otetaan työyhteisön täysivaltaiseksi jäseneksi heti alusta alkaen. Nuoren tukeminen on koko työpaikan asia. Kesätyöntekijälle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan samanlainen työympäristö ja työvälineet kuin muillekin työntekijöille.

Kohtuullinen palkka

Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja nuoren kokemuksen mukaisesti kohtuullista palkkaa.

Kirjallinen työsopimus ja todistus

Vastuullinen kesätyönantaja tekee nuoren kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annetaan asianmukainen työtodistus, vaikka nuori ei itse sitä muistaisi pyytää. Työnantaja käy nuoren kanssa palautekeskustelun ja rohkaisee häntä kertomaan mielipiteitään.