Takaisin

Ammattiliitot Särkänniemessä

Särkänniemi on loistava kohde lähteä retkeilemään ammattiosaston porukalla. Tälle matkalle voi ottaa mukaan myös koko kotiväen!

Olemme tehneet kesälle 2018 vastustamattoman hintatarjouksen, ja kirsikkana kakun päällä on se, että mitä aiemmin ostatte rannekkeet, sitä edullisemmin ne saatte. Tulkaa Tampereelle yhdessä vaikka isommalla porukalla tai hyödyntäkää etu yhteistilauksella! Huomioittehan, että edun saadakseen tulee tilata kerralla vähintään 20 ranneketta.

Särkänniemi-rannekkeella kaikki huvit yhdellä kertaa!

Kesän 2018 ammattiliittotarjous koskee Särkänniemi-ranneketta, jolla pääsee huvittelemaan kaikissa Särkänniemen laitteissa pituusrajoitukset huomioiden sekä vierailemaan kaikissa kohteissamme (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Näsinneula, Planetaario) yhden päivän ajan. Ranneke on käytettävissä huvipuiston aukiolopäivinä 1.5.–8.9.2018. Tarkemmat aukioloajat löytyvät täältä.

Mitä aiemmin keväällä ostatte rannekkeet, sitä enemmän säästätte! Rannekkeet tilataan kätevästi verkkokaupastamme, ja edun saa syöttämällä oston yhteydessä etukoodin. Etukoodin saa oman ammattiliittosi kautta.  Etuhintaiset rannekkeettulevat myyntiin verkkokauppaamme helmikuussa. 

Kun käytät ammattiliittokoodia varmistat, että käytössäsi on aina edullisin hinta Särkänniemi rannekkeesta.

Ammattiliittotarjouksen rannekehinnat

Särkänniemi-rannekkeen porttihinta on yli 120-senttisiltä 46 € ja alle 120-senttisiltä 40 €. Alla näet ammattiliittojen jäsenten hinnat.

HInta yli 120cm alle 120cm
Kesäkuusta eteenpäin 36€ 30€

Jos sinulla on kysyttävää ammattiliittotarjouksesta tai rannekkeiden ostosta, älä epäröi ottaa yhteyttä myyntipalveluumme puh. 020 713 0212, myyntipalvelu(a)sarkanniemi.fi.