Takaisin

Herkkukioskit

Kun viettää kesän parasta ja makeinta päivää Särkänniemessä, on tärkeä muistaa herkutella riittävästi.

Särkänniemen kioskit tarjoilevat kesäaikaan kaikkea mitä herkutella saattaa: softiksia, jäätelöitä, hattaroita, popcorneja ja karamelleja! Ja mikä parasta, kioskeja löytyy alueen joka kolkasta!

Herkkukulma

Pelitorin värikkään tivolitohinan kupeessa palvelee Herkkukulma, jossa voit nautiskella jäätelöllä, softiksella, hattaralla, popcorneilla, jäähilejuomilla sekä kylmillä ja kuumilla virvokkeilla. Oi mitä herkkua!

Peliherkku

Huvipuiston ala-alueen Pelitorilla Peliherkku-kioski tarjoilee kaikki parhaat huvipuistoherkut ihan hauskanpidon ytimessä. Peliherkusta löydät pehmikset, hattarat, popcornit, slush-jäähilejuomat ja limut. Nam!

Koskiaukion laku, Pelitorin laku ja Lakuboxi

Särkänniemen metrilakupisteet ovat keskittyneet yhteen, äärettömän olennaiseen tuotteeseen: metrilakuun! Metrilakuvalikoima on niin huikea, että valinnanvaikeus iskee varmasti!

Koskiaukion kioski

Pääportin tuntumassa Koskiaukiolla on tarjolla herkkuja jokaiseen makuun. Hattaraa, makeisia, popcorneja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Koskiaukion kioski on avoinna aina huvilaitteiden aukioloaikana, aamusta iltaan.

Koskiaukion jäätelökioski

Koskiaukion jäätelökioskista Särkänniemen pääportin luota saat helposti ihanat jäätelöherkut. Jäätelökioskista löydät myös erilaisia pehmisannoksia moneen makuun.

Sweet Stop

Highway-alueen sydämessä sijaitseva Sweet Stop -jäätelökioski palvelee makeannälkäisiä.

Red Bird Sweet

Angry Birds Landin herkkukioski tarjoaa makeat hattarat ja viileät jäätelöt sekä pehmikset. Suolaisen pikkunälän karkottavat juuri poksahtaneet popcornit.

Hurtan Hattara & Tötterö

Koiramäen eläinpuistossa, ihan Drakkulan linnan tuntumassa tuulimyllyn katveessa palvelee ihastuttava pieni herkkukioski. Hurtan Hattarasta & Tötteröstä löydät herkulliset pehmisannokset, hattarat ja metrilakut, joita kelpaa maistella vaikkapa Koiramäen eläimiä ihastellessa.

Edellinen Seuraava