Takaisin

Herkkukioskit

Kun viettää kesän parasta ja makeinta päivää Särkänniemessä, on tärkeä muistaa herkutella riittävästi.

Särkänniemen kioskit tarjoilevat kesäaikaan kaikkea mitä herkutella saattaa: softiksia, jäätelöitä, hattaroita, popcorneja ja karamelleja! Ja mikä parasta, kioskeja löytyy alueen joka kolkasta!

Peliherkku

Huvipuiston ala-alueen Pelitorilla Peliherkku-kioski tarjoilee kaikki parhaat huvipuistoherkut ihan hauskanpidon ytimessä. Peliherkusta löydät pehmikset, hattarat, popcornit, slush-jäähilejuomat ja limut. Nam!

Trombikioski

Highway-alueella Trombi-vuoristoradan lähistöllä sijaitsevassa Trombikioskissa ovat myynnissä hattarat, popcornit ja jäähilejuomat.

Koskiaukion kioski

Pääportin tuntumassa Koskiaukiolla on tarjolla herkkuja jokaiseen makuun. Hattaraa, makeisia, popcorneja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Koskiaukion kioski on avoinna aina huvilaitteiden aukioloaikana, aamusta iltaan.

Koskiaukion jäätelökioski

Koskiaukion jäätelökioskista Särkänniemen pääportin luota saat helposti ihanat jäätelöherkut. Jäätelökioskista löydät myös erilaisia pehmisannoksia moneen makuun.

Jädex

Highway-alueen sydämessä sijaitseva Jädex-jäätelökioski palvelee makeannälkäisiä. Maista vaikka kaikkien jäätelöannosten kuningasta, Hype Scream -mättöannosta, joka sisältää mm. pehmistä, popcorneja, donitseja, karkkia ja herkullista kastiketta.

Red Bird Sweet

Angry Birds Landin herkkukioski tarjoaa makeat hattarat ja viileät jäätelöt sekä pehmikset. Suolaisen pikkunälän karkottavat juuri poksahtaneet popcornit.

Koskiaukion laku, Pelitorin laku ja Lakulaari

Sekä pääportin tuntumassa, High Voltage -laitteen vieressä että Pelitorilla sijaitsevat metrilakupisteet ovat keskittyneet yhteen, äärettömän olennaiseen tuotteeseen. Metrilakuvalikoima on niin huikea, että valinnanvaikeus iskee varmasti!

Metrilaku

Hurtan Hattara & Tötterö

Koiramäen eläinpuistossa, ihan Drakkulan linnan tuntumassa tuulimyllyn katveessa palvelee ihastuttava pieni herkkukioski. Hurtan Hattarasta & Tötteröstä löydät herkulliset pehmisannokset, hattarat ja metrilakut, joita kelpaa maistella vaikkapa Koiramäen eläimiä ihastellessa.

Edellinen Seuraava