Takaisin

Tarjoukset

Aikainen huvittelija parhaimmat tarjoukset nappaa – Särkänniemen kesän rannekkeet alkaen 21 €! Osta omasi nyt!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Tältä sivulta löydät Särkänniemen kausittain vaihtuvat tarjoukset ja kaikki käynnissä olevat kampanjat. Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä edullisemmin ne saat!

Hyppää Säästöpossujunan kyytiin – kesän rannekkeet alkaen 21 €!

Kesän 2018 Särkänniemi-rannekkeiden ensimmäinen tuhannen kappaleen erä myytiin loppuun ennätysajassa! Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä myymme myös seuraavan satsin sikamaisen halpaan hintaan!

Särkänniemi-rannekkeella saat ihan kaiken!

Yhden alle 120-senttisen Särkänniemi-rannekkeen hinta on vain 23 € (norm. 40 €) ja yli 120-senttisen Särkänniemi-rannekkeen hinta on vain 29 € (norm. 46 €). Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten ole nopea. Osta ranneke täältä!

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–8.9.2018. Pääset siis kokemaan kaikki Särkänniemen huvit ja riemut yhdellä ranteenojennuksella. Helppoa ja yksinkertaista!

Huvilaiterannekkeella huvittelet Särkänniemen laitteissa!

Yhden alle 120-senttisen Huvilaiterannekkeen hinta on vain 21 € (norm. 33 €) ja yli 120-senttisen Särkänniemi-rannekkeen hinta on vain 27 € (norm. 39 €). Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten ole nopea. Osta ranneke täältä!

Huvilaiteranneke sisältää pääsyn kaikkiin Särkänniemen huvilaitteisiin (pituusrajoitukset huomioiden) yhden päivän ajan kesäkaudella 1.5.–8.9.2018.

Edellinen Seuraava