Takaisin

Ryhmä- & yritysliput

Joukossa hauskuus tiivistyy!
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
Puh. 0207 130 212

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Ryhmäedut vähintään 20 kpl tilauksiin

Särkänniemessä huvittelet isommallakin ryhmällä. Mitä suuremman määrän lipputuotteita ostat ja mitä aikaisemmin ostopäätöksen teet, sitä edullisemmin ne saat!

Kesäkaudella 2019 Särkänniemi-ranneke vastaa jokaisen hauskuuden tarpeisiin, sillä se sisältää kaikki Särkänniemen huvitukset. Olit sitten hurjapää, seikkailija tai tarinoiden ja eläinten ystävä, pääset Särkänniemi-rannekkeella sisään joka ovesta (ei sisällä SuperPark Särkänniemen sisäänpääsyä). Valittavissa on toki myös Huvilaiteranneke, joka oikeuttaa päivän ajan Särkänniemen huvilaitteiden käyttöön.

Kaikki ryhmäedut edellyttävät yhteismaksua. Linja-autonkuljettajat työasussa pääsevät kohteisiin veloituksetta. Alle 3-vuotiaat huvittelijat pääsevät kohteisiin ja huvilaitteisiin veloituksetta.

Herkkusetelit

Varaa lippujen oston yhteydessä ryhmällesi Särkänniemen Herkkusetelit. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Sara Hildénin taidemuseon Café Sara ja SuperParkin Grill & Café Robson's).

Akvaariossa myös opastettuja kierroksia

Opastettu kierros 30 €/ryhmä + Akvaarion pääsymaksu 9,90 €/hlö.

Ryhmän koko 10–25 hlöä.

Varaukset ja lisätiedot

Kätevimmin ryhmähintaiset rannekkeet ja muut lipputuotteet tilaat alle 100 kappaleen tilauksissa Särkänniemen verkkokaupasta. Verkkokaupassa voit valita usean maksutavan väliltä, ja saat tuotteet etukäteen postitettuna.

Mikäli olet kiinnostunut myös muista palveluistamme tai tarvitset lipputuotteita isommalle porukalle, otathan yhteyttä yritys- ja ryhmämyyntiimme.

Myyntimme vastaa mielellään tiedusteluihinne, ottaa vastaan varauksenne ja auttaa myös päivän suunnittelussa.

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava