Takaisin

Puistovastaava

Särkänniemi Zonesiin etsitään puistovastaavaa.

Särkänniemi Zonesin puistovastaava työskentelee osana puistovastaavatiimiä. He vastaavat mm. puiston operatiivisesta toiminnasta ja työn johtamisesta puiston ollessa avoinna, huvilaitteiden käynnistämisestä ja sulkemisesta, osallistuvat uusien työntekijöiden koulutukseen ja toimivat työntekijöiden tukena sekä vastaavat asiakkaiden tiedusteluihin. Suuri osa työtä ovat kuitenkin normaalit työvuorot asiakaspalvelussa niin ajolaitteilla, kahvilassa kuin kassallakin. Pienessä tiimissämme kaikki tekevät kaikkea!

Olet etsimämme työntekijä, jos:

Nautit työssäsi asiakaspalvelusta ja ihmisten kohtaamisesta

Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä

Työssäsi olet tarkka ja luotettava

Olet tiimipelaaja ja luot ympärillesi positiivista tunnelmaa

Hallitset tietotekniset perustaidot mm. Microsoft Office-ohjelmat

 

Eduksi laskemme työkokemuksen huvipuistosta/sisäpuistosta, tekniset taidot tai kokemuksen työnjohdollisista tehtävistä. Edellytämme 18 vuoden ikää. Huomioithan, että Särkänniemi Zones on savuton työpaikka.

Palkkaus on Huvi-, teema- ja elämyspuistojen TES:n palkkaryhmä D:n (II PKL) mukainen 11,71 €/h. Työtä on tarjolla puiston aukioloaikojen mukaan (vähintään 70h/3 vko), pääpaino alallamme on illoissa, viikonlopuissa ja loma-ajoissa.

Hakumenettely:

Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseenhenna.alanen@sarkanniemizones.fi viimeistään 31.3.2020 ja liitä hakemukseen CV / ansioluettelo.

Hae nyt, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Edellinen Seuraava