Takaisin

Pelitorin pelit

Särkänniemen keskellä sijaitseva Pelitori houkuttelee kisailemaan sekä kavereita että itseä vastaan!

Pelitorilla on mukava viettää huvipuistopäivää. Pelitorilta löydät pelien lisäksi lastenlaitteita ja lukuisia herkku- ja ruokapisteitä. Perinteikäs Possujuna on Pelitorilla paraatipaikalla, ja koko perheen suosikki Karamelli-karuselli pyörittää niin isot kuin pienetkin huvittelijat huvipuistotunnelmaan. Pelitorin tunnelmassa yhdistyvät perinteikäs tivolimaisuus ja värikäs markkinameininki. Pelitorilla viihtyy koko perhe!

Yksittäisen huvipuistopelikerran hinta on 3 €. Kaikkein pelinhimoisimmille on tarjolla pelipaketti jolla pääsee pelaamaan useampaankin otteeseen!

Pelipaketit

Pelipaketti 10 € (sis. 5 pelikertaa)

Lipukkeet voi vaikka jakaa perheen tai kaveriporukan kesken ja katsoa, millainen yhteissaalis koitoksista kertyy. Pelipaketit ovat myynnissä lipunmyynnissä sekä kaikilla peleillä Särkänniemen kesäkaudella.

Pelitorin pelit

Dumle-ruletti

Rulettimaisessa onnenpelissä saat pienellä tuurilla suusi makeaksi Fazerin namuista. Pääpalkintona jättiboxi Dumleja!

Stinky Feet

Stinky Feet -pelissä pääset suihkuttamaan kaverit kumoon. Jos tarkkuutta ja peli-intoa piisaa pidempään, saat koko kojun kynittyä putipuhtaaksi palkinnoista!

Myyrätälli

Kautta maailman suosittu ryhmäpeli tarjoaa jännitystä ja toimintaa! Mätki myyriä sydämesi kyllyydestä ja saatat pian lyödä ystäväsi ällikällä jättipalkintosi kanssa.

Narunveto

Et voi kävellä ohi! Toinen toistaan hauskemmat palkinnot odottavat narujen päissä noutajaansa. Voitonriemun saat kokea jokaisella kiskaisulla!

Delfiinipeli

Kestosuosikki, jonka kilpailuhenkinen tunnelma saattaa liimata sinut penkkiin pidemmäksikin aikaa. Testatkaa vaikka perheen kesken tai kaveriporukalla, kenen delfiinillä on pyrstössään paras potku.

Tutti Frutti Air Ball

Ilmassa leijuvat pallot suorastaan huutavat sinua sinkoamaan ne paikoiltaan. Vakaa käsi ja tiukat hermot ovat valttia, kun napsit makeita palkintoja toisensa perään.

Heittopelit: Kyyrinkula, Peikkopallo ja Säkälätty

Vanhan ajan heittopeleissä testaat taitojasi renkaan-, pallon- tai frisbeenheitossa. Tässä erottuvat edukseen todelliset taiturit, jotka kahmivat hienot palkinnot.

Edellinen Seuraava