Takaisin

Mini Fest 9.6.

Ikiomat festarit perheen minityypeille!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Tervetuloa viettämään kaikkien minityyppien omaa Mini Fest -päivää Särkänniemeen sunnuntaina 9. kesäkuuta 2019. Särkänniemen Estraadilla kajahtaa, kun Eino ja Aapeli heittävät ensimmäisen varsinaisen livekeikkansa! Nämä TV:stä ja YouTubesta tutut 10-vuotiaat kaksospojat ovat soineet takapenkkiläisten kuulokkeissa tiuhaan viime lokakuussa julkaistun Mä voisin olla se -singlen räjäytettyä soittolistat. Särkänniemessä luvassa on myös odotettu meet & greet.

Ryhmä Hau on jälleen vauhti päällä! Supersuositun lastenohjelman rakastetut hahmot Samppa ja Vainu vetoavat erityisesti perheen pienimpiin. Pennut esiintyvät Särkänniemen Estraadilla ja tapaavat sen jälkeen faneja. TV:stä tuttu Tuomo Rannankari karauttaa paikalle Hiekkakakkuorkestereineen ja tunnelma nousee taatusti kattoon! Lisäksi lapset viihtyvät hauskan ilmapallokoulun, jättisaippuakuplien ja glitter-tatuointien parissa.

Mini Fest -päivän tarkempi aikataulu julkaistaan pian. Huvipuisto ja laitteet ovat avoinna klo 13–20. Katso muiden kohteiden aukioloajat täältä. Särkänniemen huvipuistoalueelle ja esityksiin on ilmainen sisäänpääsy.

Rannekkeella huvilaitteisiin!

Konserttipäivän kruunaa huvittelu Särkänniemen laitteissa! Alle 3-vuotiaat huvittelevat heille soveltuvissa huvilaitteissa ja kohteissa (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Näsinneulan näkötorni) veloituksetta. Huomioithan, että kohteistamme Planetaario ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Yli 3-vuotiaat tarvitsevat Särkänniemen huvilaitteisiin ja kohteisiin Särkänniemen lipputuotteen. Osta liput edullisemmin ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta!

Edellinen