Takaisin

Kouluta & Kokousta

Särkänniemessä vietät kesän hauskimman kokous- tai tyky-päivän!
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
puh. 0207 130 212

Kyllästyttääkö kuivat koulutuspäivät, seminaarit ja tykypäivät? Tule Särkänniemeen ja vietä asiallisen hauska päivä Suomen monipuolisimmassa huvipuistossa! Aloita päiväsi vaikkapa Planetaarion auditoriossa tähtikupolin alla, käy syömässä maukkaasti Näsinneulassa ja sen jälkeen nosta jalat irti maasta huvipuistoalueella. Rakenna ainutlaatuinen kokouspäivä Särkänniemessä!

Valitse teidän tyyliinne sopiva Kouluta & Kokousta -paketti kahdesta alla olevasta vaihtoehdosta.

Ravintola Näsinneula, Särkänniemi, Näsijärvi, Särkänniemi

Kouluta & Kokousta Premium -paketti

Kouluta & Kokousta Premium -paketti on loistava valinta sinulle, joka haluat kokouspäivän yhteydessä nautiskella monipuolisesti korkeamman tason ruokaelämysten ja huvitusten parissa. Paketti sisältää kokoustilan Särkänniemessä, Ravintola Näsinneulan kattavan menukokonaisuuden ruokajuomineen, kaikki huvipuiston laitteet ja kohteet sisältävän Särkänniemi-rannekkeen, Pelipaketin, kaksi Juomalippua sekä Herkkusetelin.

Kouluta & Kokousta Premium -paketin hinta alkaen 140 € / hlö.

Kouluta & Kokousta Extra -paketti

Kouluta & Kokousta Extra -paketti sopii sinulle, joka haluat kokoustamisen jälkeen keskittyä pitämään hauskaa. Nyt voitte porukalla ottaa lopullisesti selvää siitä, kuka on joukon hurjapää! Kouluta & Kokousta Extra -pakettiin kuuluva Tuuriturnaus GOLD pitää sisällään rajattoman määrän huvilaitteita ja viisi hauskaa huvipuistopeliä (lipputuotteina Huvilaiteranneke ja Pelipaketti). Päivän aikana herkutellaan etukäteen valitsemassanne huvipuistoravintolassa.

Kouluta & Kokousta Extra -paketin hinta alkaen 65 € / hlö.

Kysy lisää myynnistämme!

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava