Takaisin

Kouluta & kokousta Särkänniemessä

Särkänniemessä vietät vuoden hauskimman kokous- tai työhuvinvointipäivän!
Kysy lisää myynnistämme!
myynti@sarkanniemi.fi
puh. 0207 130 212

Palaverin paikka?

Kyllästyttääkö kuivat koulutuspäivät, seminaarit ja tykypäivät? Tule Särkänniemeen ja vietä asiallisen hauska päivä Suomen monipuolisimmassa huvipuistossa! Aloita päiväsi vaikkapa Planetaarion auditoriossa tähtikupolin alla tai satumaisissa puitteissa Koiramäen viehättävässä vanhanaikaisessa miljöössä, käy syömässä maukkaasti Näsinneulassa ja sen jälkeen nosta jalat irti maasta huvipuistoalueella. Rakenna ainutlaatuinen kokouspäivä Särkänniemessä!

Planetaario, Särkänniemi, Planetaario-näytökset, Tähtitaivas, Planeetat, Maailmankaikkeus

Tähtikupolin alla

Tähdellisen asian läpikäyntiin sopiva Planetaario on visuaalisesti ja akustisesti hauska auditorio, jonka tähtikupolin alle mahtuu isompikin joukko. Planetaario sopii esittelytilaisuuksien, luentojen, kokousten sekä tietenkin perinteisten tähti- ja elokuvanäytösten pitopaikaksi.

Henkilömäärä: max. 139 henkeä
Hinta: ensimmäinen tunti 120 €, seuraavat tunnit 90 € / alkava tunti.  Hinnat sis. alv  24 %.

Raatihuone, Koiramäki, Särkänniemi

Vanhanajan malliin

Mauri Kunnaksen luomaan satumaailmaan perustuvassa Koiramäessä voi aistia vanhanajan elämää kaupungin pääkadun viehättävissä rakennuksissa ja Raatihuoneen pompöösissä tunnelmassa. Raatihuone on hurmaava, pieni kokoustila. Piiat tuovat tilauksesta myös paakkelsia arvon fröökynöiden ja herrojen kokouspöytään.

Henkilömäärä: max. 15 henkeä
Hinnoittelu: : ensimmäinen tunti 90 €, seuraavat tunnit 70 € / alkava tunti. Hinnat sis. alv. 24 %.

Ravintola Näsinneula, Särkänniemi, Näsijärvi, Särkänniemi

Tarjoilut arjen yläpuolella Ravintola Näsinneulassa

Särkänniemessä kokoustarjoiluista vastaa Ravintola Näsinneula, joka kuuluu kirjaimellisesti maamme korkeatasoisimpiin ravintoloihin. 124 metrin korkeudessa sijaitseva pyörivä ravintola tarjoaa erinomaista ruokaa ja poikkeuksellisen hienoja näkymiä yli kaupungin kattojen.

Ravintola Näsinneula, Särkänniemi

Maisemaravintola Välke

Maisemaravintola Välke sijaitsee Näsinneulan näkötornin juurella toisessa kerroksessa. Ravintolasalin ikkunoista voi ihailla niin Tornado-vuoristoradan kiemuroita kuin horisontissa avautuvaa Näsijärveä. Välkkeessä ryhmänne voi nauttia maistuvan kokouslounaan tai vaikkapa iltapäiväkahvit.

Kysy lisää myynnistämme!

Myyntimme rakentaa mielellään juuri teidän tilaisuuteenne sopivan paketin kokoustiloineen, uniikkeine tauko-ohjelmineen sekä huippulaadukkaine tarjoiluineen.

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myynti@sarkanniemi.fi

 

Edellinen Seuraava