Takaisin

Muuta karmivaa syyslomatekemistä Pirkanmaalla

Kekriä & Kepposia – Visit Pirkanmaan syyslomaohjelma.

Kekriä & Kepposia – Visit Pirkanmaan syyslomaohjelma

Kiinnostaisiko sinua viettää koko syysloma Karmivan karnevaalin tunnelmissa? Tutustu seuraavien pirkanmaalaisten majoitus-, ruoka- ja matkailupalveluiden tarjontaan ja vietä hirvittävän hauska syysloma Pirkanmaalla!

Majoitusta ja maaseudun elämää

Maaseudun rauha on syysloman parasta antia! Mökkiavain välittää tunnelmallisia erämaamökkejä kansallispuistojen läheisyydessä sekä tasokkaita mökkejä kaikilla mukavuuksilla kaupunkien ja kylpylöiden palveluiden kupeessa. Ilolan maatilalla Valkeakoskella pääset taluttamaan Adele-vuohta tai hellittelemään lampaita ja leikittämään kissanpentuja.

Metsäkansan Wanhalla asemalla lähipuoti ja kahvila-ravintolapalvelut ovat avoinna kaikille lomalaisille ja siellä voit myös majoittua puolihoidolla. Matrocksin Hyvän mielen bussiretkellä tutustutaan Juhani Viidan johdolla Roineen kauniisiin maisemiin ja mielenkiintoisiin kohteisiin.

Kummajaisten kekriä

Orivedellä kreivi Möröcröö haluaa kutsua kaikki lapset ja lapsenmieliset Kummajaisten kekrijuhlaan Korpelan torpalle. Kummajaiskävelyllä tutustut suomalaisiin metsänhaltijoihin ja torpan pihassa saatat törmätä myös muihin kummajaisiin ja kammotuksiin.

Sastamalassa peikkovuoren Syystapahtumassa vietetään karmivan hauskaa Kekrijuhlaa peikkojen kanssa. Ellivuorella juhlassa syntyvät karmivat peikkokeitot, maistellaan peikkojen herkkuja, ammutaan ritsoilla ja keppostellaan kaikkea muuta hassun karmivaa!

Syysloman Karmivimman Kahvilan löydät Tampereen Puu-Tammelan Villa Sofiassa, joka on nyt avoinna ensimmäistä kertaa kahvilana. Tule koko perheen voimin tai kaveriporukalla tekemään karmivia karkkiherkkuja Holvituvan kammioon ja nauti Sofian mörkömuffineja kahvin, teen ja mehun kera yläkerran jännittävissä salongeissa.

Karmiva tohtori Karmiini on jo pitkään tutkinut ihmiskeuhkoja ja niiden kestävyyttä Hiking Travel Hitin laboratoriossa Tampereen Kaupinojalla. Viimeisimpänä mittausmuotonaan hän on kokeillut sulkea eläviä muovikuplan sisään ja työntänyt kuplan vesille. Tule kokeilemaan, kykenetkö itse ottamaan vedessä kelluvan kuplan sisällä juoksuaskelia tai heittämään kuperkeikkaa! Kaupinojan kahvila on auki ja tohtori saapuu paikalle, kun koekaniineja on vähintään neljä.

Kutkuttavaa seikkailua

Hopealinjojen laivalla risteilet Viikinsaareen koko perheen seikkailuun, tai kohtaamaan murhamysteerin iltahämärissä aikuisten kesken. Hiking Travelin kanooteissa pääset ihailemaan kaupungin valoja pimeältä järveltä. Ellivuoren Vuorisportin High Parkissa järjestetään ainutlaatuinen Pimeäkiipeily, sekä korkeanpaikan kammoisille hohtokeilausta tai hohtominigolfia.

Katso koko ohjelma!

Edellinen Seuraava