Takaisin

Eläkkeelle! feat. Jussi & The Boys 26.8.

Tampereella ei eläkeläisten tarvitse jäädä kotiin vaan tekemistä löytyy jokaiselle!

Osta lippusi tästä

Katso kaikki liput & rannekkeet

Huomio eläkeikää lähestyvät sekä jo jonkin aikaa eläkevuosista nauttineet huvittelijat! Tervetuloa viihtymään ja saamaan tietoa eläkkeelle jäämisestä Särkänniemeen sunnuntaina 26.8. klo 11–18. Pääesiintyjänä Särkänniemen Estraadilla nähdään legendaarinen Jussi & The Boys.

Ohjelmassa on lisäksi mm. opastettu kierros Sara Hildénin taidemuseossa, eläkevalmentaja Ilari Rantalan luento sekä mahdollisuus kokeilla Lavista. Koiramäkeen pääsee piipahtamaan oppaan kanssa ja tunnelmallisella Snacks & Drinks -maisematerassilla musisoi Trio Nautilus. 50 ensimmäistä vierasta palkitaan kahvilipuilla ja kaikki voivat osallistua Museokortin ja Särkänniemen rannekkeiden arvontaan.

Tapahtuman tavoitteena on tuoda vahvasti esiin se tosiseikka, että Tampereella ei eläkeläisten tarvitse jäädä kotiin vaan tekemistä löytyy jokaiselle. Tule siis mukaan tähän suureen eläkejuhlaan! Huvipuiston alueelle on ilmainen sisäänpääsy. Tilaisuuden järjestävät Tampereen kaupunki ja Särkänniemi.

Ohjelma Estraadilla

Lavis-lavatanssijumppa klo 12 ja 14

Jussi & The Boys klo 15

Ohjelma Snacks & Drinks -maisematerassilla

Trio Nautilus klo 13 ja 16

Opastukset Koiramäessä

Kurkistus Koiramäen syntyyn ja miljööseen -kierros (kesto n. 30 min). Kierrokset klo 12, 13 ja 14.

Opastus taidemuseossa

Sara Hildénin taidemuseo kutsuu kaikkia senioreja klo 11 opastetulle kierrokselle näyttelyyn APINA JA VESIPUTOUS – Tämän ilmaston kuvia. Sisäänpääsy senioreille 2 €, kierroksen kesto 1 h.

Edellinen Seuraava