Takaisin

Case Kiinteistömaailma

Kiinnostaako yksityispuiston järjestäminen Särkänniemessä? Näin hyvin meillä viihtyivät Kiinteistömaailman asiakkaat!

Kiinteistömaailman yksityispuisto Särkänniemessä

Särkänniemi, Kiinteistömaailma, yksityistilaisuus, yksityispuisto, yritykset

Särkänniemi mahdollistaa elämysten tarjoamisen myös yrityksille, sillä teemapuisto on ympäri vuoden paras paikka ilahduttaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tai viettää henkilökunnan virkistyspäivää. Tapahtumien järjestäminen onnistuu niin kymmenelle kuin kymmenelle tuhannellekin henkilölle.

Pirkanmaan Kiinteistömaailma-yritykset kutsuivat asiakkaitaan huvittelemaan Särkänniemeen sunnuntaina 10.8.2014. Aurinko paistoi ja päivän ensimmäiset kolme tuntia oli varattu ainoastaan kutsutuille vieraille, jotka pääsivät ilmaiseksi nauttimaan huvilaitteiden pyörityksestä, Akvaarion vedenalaisesta maailmasta ja Näsinneulan näköaloista.

Särkänniemi, Kiinteistömaailma, yksityistilaisuus, yksityispuisto, yritykset

Särkänniemi, Kiinteistömaailma, yksityistilaisuus, yksityispuisto, yritykset

Kiinteistömaailma Ratinan toimitusjohtaja Misa Roito oli erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Särkänniemen kanssa. Järjestäminen oli hänen mukaansa helppoa ja Kiinteistömaailman ilmettä saatiin puistossa hyvin esille. Särkänniemi oli ollut vahva osa Kiinteistömaailman markkinoinnissa, ja mainoslause ”Kutsu meidät kotikäynnille, me kutsumme sinut Särkänniemeen” oli ollut näkyvästi esillä kesän kampanjoinnissa. Tämä toi Roiton mukaan selkeästi lisää uusia asiakkaita. Kävijöitä yksityispuistoon saapui noin 5000, eli tavoitteet ylittyivät helposti.

Särkänniemi, Kiinteistömaailma, yksityistilaisuus, yksityispuisto, yrityksetToimitusjohtaja Misa Roito oli tyytyväinen Särkänniemi-mainonnan tuomiin asiakasmääriin. 

Särkänniemi, Kiinteistömaailma, yksityistilaisuus, yksityispuisto, yritykset

Asiakkaatkin ovat olleet otettuja ja iloisia tällaisesta huomaavaisuudesta.
”Monet ovat olleet ihmeissään, että ’ai oikeesti koko perheen saa ilmaiseksi ottaa mukaan ja puisto on vain meitä varten varattu.’ Varsinkin isommalle perheelle tämä on iso juttu. Vaikkei jäisi loppupäiväksi huvittelemaan alennetun hintaisella avaimella, ehtii kolmessa tunnissa jo vaikka mitä”, Roito totesi.

Särkänniemi, Kiinteistömaailma, yksityistilaisuus, yksityispuisto, yrityksetMaria Friberg kiitteli yksityispuiston tunnelmaa.

Samaa mieltä oli myös Maria Friberg, joka toimii Kiinteistömaailma Sammonkadun myymälässä myyntisihteerinä. Keskeiselle paikalle pystytetyllä teltalla vanhojen asiakkaiden kanssa oli mukava päästä juttusille, ja mukaan oli varattu myös pientä oheistoimintaa, kuten arvontaa ja pajatsoa.

”Fiilis on ollut ihan loistava! Niin iloisia naamoja tulee vastaan, ihmiset ovat hyvällä tuulella ja osa on tullut ihan tänne teltallekin asti kiittelemään”, kertoi Friberg hymyillen.

Loppupäivästä, yksityispuistoajan päätyttyä Kiinteistömaailman yrittäjillä oli mahdollisuus päästä jututtamaan myös mahdollisia uusia asiakkaita. Se oli helppoa, sillä Kiinteistömaailma oli saanut näkyvyyttä puistossa huomattavan paljon.

”Nyt voimme myös kertoa, että olemme tarjonneet asiakkaillemme tällaisen Särkänniemi-päivän, joten kannattaa todella olla meidän asiakkaamme”, naurahti Roito.

Särkänniemi, Kiinteistömaailma, yksityistilaisuus, yksityispuisto, yrityksetSärkänniemen myyntipäällikkö Jenni Jokiniva oli mukana rakentamassa Kiinteistömaailman päivää.

Särkänniemi, Kiinteistömaailma, yksityistilaisuus, yksityispuisto, yrityksetYrittäjä voi järjestää puistossa myös ohjelmaa.

Särkänniemi, Kiinteistömaailma, yksityistilaisuus, yksityispuisto, yrityksetLammisen perheen isä, äiti ja kuopus.

Lammisen perhe oli päässyt huvittelemaan onnistuneiden asuntokauppojen myötä. Seitsenhenkiselle perheelle pääsy Särkänniemeen oli oikein iloinen yllätys, ja mukaan oli saatu myös yhdeksän hengen kaveriporukka. Perheen nuorin ei vielä laitteista innostunut, joten vanhemmat nauttivat kuopuksen kanssa yleisesti Särkänniemen tunnelmasta ja kauniista kesäpäivästä sillä aikaa, kun vanhemmat sisarukset viilettivät omilla teillään hurjissa laitteissa.

Särkänniemi, Kiinteistömaailma, yksityistilaisuus, yksityispuisto, yrityksetTanja Hanka ja perheen nuorimmainen.

Nelihenkinen Hankan perhe oli tullut asuntonsa myyneen mummonsa mukana Särkänniemeen. Hauskaa riitti ja lasten kanssa viihdyttiin Angry Birds Landissa ja muissa pienimpien lasten huvilaitteissa.
”Emme ole tänä kesänä vielä päässeet Särkänniemeen, ja ilman tätä Kiinteistömaailman järjestämää päivää reissu olisi luultavasti jäänyt tekemättä. Siksi tämä on oikein kiva juttu varsinkin lapsille”, kertoi perheen äiti Tanja.

Särkänniemi, Kiinteistömaailma, yksityistilaisuus, yksityispuisto, yrityksetSini, Tero ja 3-vuotias Sara.

Sini, Tero ja Sara olivat viihtyneet erittäin hyvin Särkänniemen auringon alla. Perhe oli vastikään tehnyt asuntokaupat Kiinteistömaailman kanssa.

”Kyllä tästä tulee huomioitu olo, ja antaahan tämä oikein hyvän kuvan Kiinteistömaailman toiminnasta. On mukavaa, kun perinteisen paperisen markkinoinnin lisäksi järjestetään jotain konkreettista”, totesi perheen isä Tero. 3-vuotias Sara oli iloinen saamastaan ilmapallosta. Kysyttäessä mikä on Särkänniemessä parasta, eivät vanhemmat ehtineet edes miettiä, kun Sara jo tiesi vastauksen: ”Possujuna!”

Kysy lisää myynnistämme!

Särkänniemi tarjoaa loistavat puitteet hyvin monenlaisten tilaisuuksien, järjestämiseen. Rakennamme paketin toiveidesi mukaan: meillä järjestetät niin korkean kuin matalankin profiilin tilaisuudet niin kymmenelle kuin kymmenelletuhannellekin hengelle. Ota yhteyttä myyntiimme, niin aloitetaan tilaisuutenne suunnittelu yhdessä.

Soita 0207 130 212 tai laita viesti myyntipalvelu@sarkanniemi.fi

Edellinen Seuraava